Website onderhoud pakket

We delen graag onze kennis en ervaring

De nieuwe website van jouw onderneming staat online! Maar dat betekent niet dat je nu klaar bent en er niks meer aan hoeft te doen. Een goed functionerende website is belangrijk.

Door de ontwikkelingen en de afhankelijkheid van websites is het belangrijk om je website goed te onderhouden. Wij willen je graag blijven ondersteunen bij het onderhouden van je website. Hiervoor bieden wij het totale onderhoud en support aan. We zijn hier helemaal in thuis en kunnen de zorgen van onderhoud van je schouders nemen. Kies voor een pakket wat bij je past.

Advies nodig? Neem dan even contact met ons op!

Essential

Geschikt voor ZZP’ers en kleine bedrijven
49 Maandelijks
  •  

Advanced

Aanbevolen voor grote bedrijven en webshops
89 Maandelijks
  •  

Veel gestelde vragen

Wij bieden twee verschillende opties aan. De tweede en meest gekozen optie is onze hosting- en onderhoudsoptie. Voor 89 euro per maand hosten en onderhouden we jouw website actief op de achtergrond. Zonder hosting is onderhoud ook mogelijk voor 49 euro per maand. Wil je ook al je content geplaatst hebben door ons dan kom je uit op een op maat pakket.

Als je hebt gekozen voor website onderhoud dan nemen wij je alle technische zaken rondom de website uit handen. Dit betekent dat wij de website van elke nieuwe update voorzien. Dit geld voor verschillende CMS systemen zoals WordPress en Shopify. Werkt een plugin niet meer? Dan vervangen wij deze voor je. Komt er een nieuwe plugin op de markt die jouw website beter kan maken? Dan installeren wij deze ook voor je zonder dat jij hier over hoeft na te denken.

Heel snel! We doen niet aan support tickets en zijn bij technische problemen 7 dagen per week bereikbaar. Gaat het toch mis, dan helpen we je dus ook op in de avonden en weekenden.

Ja dat kan zeker! Wel zijn er een aantal uitzonderingen voor websites die zijn verouderd of op onbekende frameworks zijn gebouwd. We onderhouden voornamelijk WordPress en Shopify websites. Als je interesse hebt in website onderhoud kunnen we altijd vrijblijvend kijken of jouw website direct door ons te beheren is of dat daar eerst nog wat tijd in moet worden gestoken.

Wij maken dagelijks een back-up van onze servers en maken daarnaast wekelijks of maandelijks losse back-up van jouw website naar een aparte omgeving.

Nee! Wij voeren doorgaans de updates direct uit. Het kan voorkomen dat we bij security-updates drie keer per maand updaten. Gemiddeld gezien zijn we per klant 12/16 uur per jaar bezig met fysiek inloggen, back-up maken, updaten en controleren of alles goed is gegaan.

Alle genoemde bedragen op deze pagina zijn inclusief btw en administratiekosten. De administratiekosten betreffen €7,50 per aanvraag.

Het genoemde bedrag wordt per maand gefactureerd. Het bedrag wordt automatisch van uw bankrekening afgeschreven doormiddel van een
SEPA-incasso.

Op deze pagina zijn de Algemene Voorwaarden van Iwena B.V. van toepassing, zoals gedeponeerd bij de KvK te Rotterdam, deze zijn na te lezen via /algemene-voorwaarden


Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen via onze contactpagina

Daar houden we van! Hoe simpeler en sneller, hoe beter, toch? Daarom zijn we altijd bezig met nieuwe en versnelde oplossingen op jouw webapplicaties.

Geen prijsverhogingen en elk jaar hetzelfde betalen. Daar staan we voor, de prijs op de website is de prijs die je betaalt.

Even snel wat instellen, advies voor je groeiende website of gewoon even praten. We staan dag en nacht voor je klaar!

Een totaalpakket om uw website zorgeloos te laten draaien. U heeft geen omkijken naar de gezondheid van uw website.

small_c_popup.png

Laten we een praatje maken

Leer hoe we 100 topmerken hebben geholpen om succes te behalen.

Hosting aanvragen

HOSTING