Wat doen wij?

Wij zijn Iwena B.V. Een full-service internet en marketingbureau uit Vlaardingen. Wij verdiepen ons in uw ideeën en bedenken oplossingen die aansluiten op uw wensen. Uw succes is ons succes. Wij zijn altijd in de buurt. Wij zijn uw digitale ondersteuning. Wij brengen een concept tot succes. Zo staan wij altijd klaar, ook na de lancering, om het succes te vergroten.

Concept & Design

* Huisstijl * Branding * Strategie * UX Design * UI Design

Content & Marketing

* Advies * Online strategie * Systeem modelling * Online marketing * Inbound marketing * Zoekmachine marketing * Social media marketing

Print. Sign

* Autobelettering * Signing * Buitenreclame * Interieurdecoratie * Drukwerk * Bedrijfskleding

Websites & Webshops

* Concept & Design * WordPress realisatie * Webshops * Webredactie * Prototyping * Implementatie * In-house hosting * WordPress hosting * Maatwerk hosting * IOS & Android applicatie’s

Ons verhaal

Grafische vormgeving speelt een grote rol bij de eerste indruk die u achterlaat bij uw klanten. Een goede vormgeving komt overeen met de identiteit en kernwaarden van uw bedrijf. De identiteit van een bedrijf is meer dan alleen een logo of een website. Het gaat erom dat je kernwaarden en visie goed worden vertaald. Identiteit is ‘eigenheid’. Deze kernwaarden en visie moeten terugkomen in alle communicatiemiddelen die worden gebruikt.

Grafische vormgeving heeft als doel uw klanten de gewenste boodschap mee te delen, door middel van een visueel gevormd idee. Dit idee is uitgewerkt in verschillende vormen van media. Hiervoor zijn inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden vereist. Iwena beschikt over deze vaardigheden. Iwena is namelijk gespecialiseerd in grafische vormgeving van zowel online als offline communicatievormen.

small_c_popup.png

Laten we een praatje maken

Leer hoe we 100 topmerken hebben geholpen om succes te behalen.

Hosting aanvragen

HOSTING